Podgoričkim ski busom dva puta sedmično besplatno do Kolašina

Turistička organizacije Podgorice, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Privredna komora u saradnji sa Skijalištima Crne Gore organizuju besplatan prevoz od Podgorice do Ski centra Kolašin 1600.

Kako je agenciji Media Biro kazala Nina Pejović iz Turističke organizacije Podgorica, Podgorički ski bus polaziće dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom naredna dva mjeseca, kazala je agenciji Media Biro Nina Pajović, ispred TOP.

“U utorak je krenuo prvi autobus sa nekih 80 korisnika. Ono što nas posebno raduje jeste da ga koriste građani svih generacija, ne samo glavnog grada, i veliki broj turista koji boravi u Podgorici”, kazala je Pajović.

Ističe da je ova ideja trebala biti realizovana mnogo ranije, još tokom decembra mjeseca, te da je, kako je navela, usljed nedostatka snijega ona pomjerena za januar, a sve sa ciljem obogaćivanja grada u periodu zimske turističke sezone kao i, kako je dodala, generisanja boljeg turističkog prometa tokom radne sedmice na Ski centru Kolašin 1600.

“Obezbijedili smo i popust od 25 odsto na Ski pas, za sve korisnike našeg organizovanog prevoza”, poručila je ona.

Ispred SC Morača i juče oko 8 sati krenuo je drugi besplatni autobus sa brojnim građanima Podgorice, kao i turistima.

“Bila sam i u utorak, evo i danas. Jako me obradovao ovaj besplatni prevoz, i sve pohvale za organizaciju”, poručila je građanka Podgorice.

I turista iz Rusije zadovoljan Podgoričkim ski busom.

„Odlična ideja, ovako i oni koji nisu u mogućnosti da pođu, imaju šansu da provedu dan na Skijalištu uz manje troškova”, kazao je on.

Iz TOP poručuju da se svi zainteresovani za ski bus mogu prijaviti pozivom na broj 020 667 535 svakog radnog dana od 8 do 16 časova, kad se mogu i preuzeti vaučeri.

Kako su ranije saopštili, maloljetna lica mogu dobiti vaučer i koristiti prevoz jedino uz pratnju odrasle osobe.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply