Naredne sedmice čitalačka radionica Sniježna kraljica

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica, udruženja Roditelji, naredne sedmice organizuju čitalačku radionicu za osnovce u toku koje će razgovarati o univerzalnim vrijednostima poput ljubavi i prijateljstva.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U četvrtak 26. januara u 19 sati biće održana radionica Sniježna kraljica. Radionicu realizujemo u saradnji sa dječijim kulturnim centrom Čigralište, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 8 godina.

Ova zanimljiva i djeci dobro poznata bajka Hansa Kristijana Andersena pomoći će nam da razgovaramo o univerzalnim vrijednostima poput ljubavi i prijateljstva, ali i poseban dio radionice posvetimo zimi i razgovaramo o promjenama koje ovo godišnje doba nosi.

Kreativnost, podsticanje logičkog mišljenja i zaključivanja koje ćemo primijeniti na radionici drugarima će na nenametljiv način pomoći da poboljšaju komunikaciju sa vršnjacima, a sve to kroz zabavne i dinamične aktivnosti.

Želja je da se ovim aktivnostima kod djece bogati rječnik, podstaknu mašta, razmišljanje i izražavanje, kao i kreativnost i razvoj sitne motorike.

Radionica je dio nezavisnog projekta Čigralište, a vodiće je profesorica engleskog jezika i književnosti Aleksandra Vujisić. Broj mjesta je ograničen na 12.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply