Zima i praznici na Luštici Bay

Sponzorisana objava

Rezidencijalne jedinice i hotel The Chedi sa pet zvjezdica, intenzivan kalendar događaja, jedinstveno gastro i šoping iskustvo na promenadi, kreiraju upečatljiv identitet Luštice Bay tokom zime – ovaj primorski gradić idealan je kao novogodišnja kulisa, zimska vikend avantura, ili odmor za sve članove porodice s personalizovanom agendom iskustva i aktivnosti na ovoj destinaciji.

ZIMSKA BAJKA NA OBALI

Bogat kalendar događaja, zimski bazar i winter dome – svojevrsno zimsko iglo kreirano po uzoru na evropske božićne prijestonice kojima je ovo često vizuelni identitet destinacije, sa prazničnim delicijama i poklonima, preobrazili su Lušticu Bay u svojevrsnu zimku destinaciju, koja do 15. januara kreira praznično iskustvo koje ne bi trebalo propustiti.

Gastro iskustvo u nekom od sjajnih restorana na promenadi, šoping iskustvo konceptualnih i multibrend radnji,  edukativni i zabavni sadržaji u Dječjem klubu koji je otvoren za sve posjetioce, kreiraju sjajno popodnevno iskustvo o na obali za sve koji dolaze iz drugih primorskih gradova, a za one koje žele da provedu praznike ili vikend na obali, proslave bitne datume i slično, kreirani su zanimljive agende i paketi za boravak u nekoh od jedinica iz sjajne rezidencijalne kolekcije.

MJESTO KOJEM SE PRIPADA

Rezidencije sa jedinstvenim pogledom na akvatorijum Jadrana, od studio apartmana do luksuznih penthouse-a, dostupne su od 250 eura za dvije noći – ovaj paket uključuje besplatan boravak za djecu, ali i benefite poput popusta u gastro i šoping jedinicama do 25%. Sve pogodnosti zimskog odmora u Luštici Bay, kao što su uživanje u prirodi, mir, privatnost, kancelarijski opremljen prostor za rad, mogućnost korišćenja The Chedi Spa uz poseban popust, samo su neki od razloga zašto zima na obali ima poseban šmek. Marina Village nalik na autentična ribarska mjesta na obali odiše i „načinom života“ koji je čist i autentičan Mediteran, i gdje se uživa u detaljima svakodnevice.

Personalizovano Luštica Bay iskustvo kreira se i kroz selekciju aktivnosti tokom cijele godine: jedrenje, avanture kvadovima, vožnju bicikla, planinarenje, trčanje ili pješačenje duž promenade i plaža u sklopu grada, kao i aktivno istraživanje poluostrva Luštica – maslinjaka, farme Moric, ili autentičnog ribarskog sela Rose.

Bukirajte svoj boravak na Luštici Bay, putem e-mail adrese:  [email protected].

www.lusticabay.com

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply