Bioskop Cineplexx slavi rođendan: Cijena ulaznica za sve filmove dva eura

Bioskop Cineplexx Big Podgorica slavi rođendan i poziva vas na rođendansko druženje u nedjelju, 11. decembra, sa početkom od 11 časova.

Sve ljubitelje filmske umjetnosti očekuju sjajni filmovi na repertoaru po specijalnoj cijeni ulaznice od dva eura za sve 2D i 3D projekcije.

Na programu će se naći najnoviji filmski hitovi među kojima su Lamborgini: Čovjek koji je stvorio legendu, biografska drama o jednom od najbogatijih ljudi u Italiji koja ocrtava dug život slavnog preduzetnika od proizvodnje traktora na početku njegove karijere pa sve do proizvodnje legendarnih Lamborgini luksuznih automobila, kao i krimi-akcija Poker Face u kojoj se oskarovac Rasel Krou, Lijam Hemsvort i RZA upuštaju u napetu partiju pokera u kojoj je ulog veći od života.

Publika će moći da uživa i u domaćoj drami Vera, istinitoj priči o Veri Pešić, špijunki iz vremena II svjetskog drama, ali i u neobičnom spoju komedije, horora i trilera u filmu Meni sa Ralfom Fajnsom i Anjom Tejlor Džoj u glavnim ulogama. Na repertoaru će se naći i jedan od najgledanijih filmova iz proteklog perioda romantična komedija Karta za Raj sa holivudskim zvijezdama Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem.

Na repertoaru će se naći i filmovi Crni Panter: Vakanda zauvijek, Osmjeh, Komedija na tri sprata i Crni Adam.

Najmlađi posjetioci imaće priliku da uživaju u najnovijem crtaću iz Šrekovog univerzuma Mačak u čizmama, sa omiljenim, šašavim, neustrašivim mačkom koji obožava mlijeko, ali i u animiranim avanturama Čudesni svijet, Malci otpisanici, Dječak delfin i Malci 2: Gruov početak. Svi filmovi za djecu su sinhronizovani na naš jezik.

Ulaznice za 11. decembar se nalaze u prodaji i dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Podgorica.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply