Svečana premijera filma Komedija na tri sprata u Cineplexxu

Svečana premijera filma Komedija na tri sprata biće održana u petak, 28. oktobra sa početkom u 20 časova u bioskopu Cineplexx u Podgorici.

Svečanoj premijeri će prisustvovati glumačka postava filma: Slobodan Boda Ninković, Miloš Radonjić, Pavle Mensur i Vanja Nenadić, kao i rediteljka filma Sandra Mitrović.

Komedija na tri sprata, prvi film ove mlade rediteljke, prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade.

Da li su nam komšije i dalje bliže od najbližih rođaka, da li se ljubav zaista krije tamo gdje je najmanje očekujemo, i konačno, da li i najveći strah možemo pobijediti velikom upornošću – samo su neke od linija ove priče. Komedija na tri sprata nam predstavlja različite aktere ove priče – otuđeni i samoživi, ali i luckasti i dobrodušni koji bivaju suprostavljeni usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Glumačku ekipu čine Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Ulaznice su u prodaji i dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply