U utorak smišljamo priče i razvijamo maštu

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica, udruženja Roditelji, naredne sedmice organizuju edukativnu radionicu Od sličice do pričice, u toku koje će predškolci učiti kako da pravilno formiraju rečenice i obogatiti vokabular.

Radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U utorak, 25.oktobar u 18 sati biće održana radionica Od sličice do pričice, za djecu uzrasta od 4 do 6 godina.

Cilj radionice je da djeca bolje razvijaju i vježbaju govor, a priče u slikama su poznate kao jedna od najboljih metoda za vježbanje govora kod djece, ali i za razvijanje mašte, bogaćenje rječnika, razmišljanje. Tokom radionice djeca uz pomoć slika vježbaju govor, maštaju osmišljavajući svoje priče, a u isto vrijeme uče kako se pravilno formiraju rečenice i kakva sve značenja mogu imati riječi. Osim priča u slikama, djeca tokom radionice kroz određene jezičke vježbe primjerene tom uzrastu, vježbaju pravilan izgovor, dikciju i bogate rječnik. Radionicu vodi Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply