U nikšićkoj Igračkoteci ove sedmice učimo engleski jezik

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji u petak organizuju kreativno – edukativnu radionicu, u okviru koje će praviti autentične figure i usvajati znanja engleskog jezika.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U petak, 21. oktobra sa početkom u 18 sati uslijediće radionica Halloween, koja je namijenjena djeci uzrasta od  8 do 14 godina.

Kao dio kulture zapadnohrišćanskih zemalja, koji su zbog popularnosti preuzele i druge zemlje širom svijeta, Noć vještica je posljednjih godina postala aktuelna i u Crnoj Gori. Proslavlja se krajem oktobra, u magičnoj i veseloj atmosferi. Na ovoj radionici ćemo vježbati engleski jezik i upoznati se sa vokabularom vezanim za ovaj praznik, načinom proslavljanja ( trick or treat!), te pjevati i plesati uz vesele monstrumčiće i vještice spremne za zabavu, častiti se slatkišima, izrađivati maskice, figurice i čestitke. Radionicu će voditi Nikolina Bečanović i Aleksandra Krivokapić, profesorice engleskog jezika

Broj mjesta na radionicama je ograničen.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply