Maštaonica – mislionica narednog četvrtka u Razvojnom centru

U Igračkoteci i Razvojnom centru Podgorica, udruženja Roditelji, naredne sedmice kod djece podstičemo stvaralačko razmišljanje i bogatimo rječnik.

Radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U četvrtak, 6. oktobra sa početkom u 19 sati biće organizovana nova kreativno – edukativna radionica pod nazivom Maštaonica – mislionica, koju realizujemo u saradnji sa Integrativnim centrom u Podgorici.

Radionica je zamišljena tako što će djeca slušati audio priču do jednog dijela, a nakon zaustavljanja snimka, imaće priliku da osmisle nastavak na svoj jedinstven način.  Cilj radionice je da djeca bogate svoj rječnik, ali i da se podstiču na saradnju, te da razvijaju maštu, kreativnost i stvaralačko mišljenje. Nakon odslušane i dovršene priče moći će i da se kreativno izraze kroz crtež, predstavljajući najinteresantniji dio.

Radionica je namjenjena djeci uzrasta od 5 do 6 godina, a vodi je specijalista predškolskog vaspitanja i obrazovanja Slađana Vujatović, koja je na edukaciji i superviziji iz dječije integrativne psihoterapije – modalitet psihodrama. Broj mjesta je ograničen na 10.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply