Prijavite djecu za besplatne časove programiranja u Coding Giants

Sponzorisana objava

Škola programiranja Coding Giants organizuje od 1. do 9. septembra besplatne online info časove programiranja za djecu i mlade uzrasta od 7 do 19 godina.

Organizovanje besplatnih online info časova – Code with Giants je dobra prilika za djecu i mlade, iz svih gradova Crne Gore, da isprobaju programiranje.  Programiranje je za mnoge nepoznanica, pa se na ovaj način želi probuditi interes za učenje programiranja koje može omogućiti polaznicima da i sami prave igrice i aplikacije. Naime, ako ih programiranje na času zainteresuje i dopadne im se, mogu upisati i semestralnu školu programiranja koja počinje sredinom septembra.

Djeca i mladi će na času imati priliku da programiraju likove iz njima poznatih igrica, kao što je MINECRAFT. Upoznajući se sa programerskim razmišljanjem kroz programski jezik Scratch programiraće igricu u kojoj postoji interakcija između likova, kao što je gađanje strijelom, prikupljanje bodova i slično.  Za stariju djecu planirane su radionice C# na kojima će primjenom naprednih tehnika programiranja napraviti Cezarov enkriptor.

Učenje programiranja sa sobom nosi mnogobrojne benefite, jer razvija maštu i kreativnost, utiče na razvoj kognitivnih i organizacionih sposobnosti, razvija vještine rješavanja problema, unaprjeđuje emocionalnu inteligenciju itd.

Zato od danas možete prijaviti vaše dijete na besplatni čas programiranja putem web sajta škole Coding Giants www.codinggiants.me i pružiti mu priliku za sticanje novih znanja i vještina.

Požurite, jer broj mjesta je ograničen!

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply