Ove sedmice u fokusu interaktivne igre i kreativnost

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, i ove sedmice su pripremili zanimljiv program za djecu. Razvijaćemo kreativnost koristeći karton tehniku, a kroz stimulativne igre unapređivaćemo socijalne vještine.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja

mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U četvrtak, 7. jula u 18 sati biće održana radionica pod nazivom Žurka a ne žmurka, namijenjena djeci uzrasta od 5 do 10 godina, a vodi je psihološkinja Jelena Lacman.

Na radionici će se djeca zabaviti kroz niz interaktivnih igara, razvijati svoje socijalne vještine i sklapati prijateljstva. Uz to razmrdaće tijelo u igrama koje će zahtijevaju fizičku aktivnost.

U petak, 8. jula u 18 sati uslijediće likovna radionica Vesela farma, koja je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 12 godina.

Radionicu vodi Snežana Vasiljević, akademska slikarka.

Na ovoj likovnoj radionica djeca će se  upoznati sa karton tehnikom. Farbaće životinjice izrezane od kartona, štampati na papiru i praviti farmu. Kroz ove aktivnosti djeca će razvijati kreativnost, maštu i motoričke sposobnosti.

Broj mjesta na radionicama je ograničen.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply