Raspisan konkurs za pisanje tekstova o roditeljstvu i invaliditetu

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore raspisalo je konkurs za pisanje tekstova o roditeljstvu i invaliditetu.

Kako je saopšteno iz te NVO, pravo učešća u ovom pozivu imaju roditelji s invaliditetom, kao i roditelji djece s invaliditetom. Nazivi tekstova i pojedinačne teme u okviru njih mogu biti specifične, mogu se odnositi na lična razmišljanja, iskustva i doživljaje, ali mogu predstavljati i analizu zakonske i druge regulative i slično.

Svi zainteresovani mogu do srijede, 20. aprila 2022. do 15 časova poslati tekst/esej, do 1.500 riječi, na mejl adresu: [email protected], sa naznakom „Konkurs za pisanje tekstova o roditeljstvu i OSI“.

Zainteresovani kandidati/kinje koji šalju svoje tekstove u pratećem mejlu treba da napišu ime i prezime, mjesto u kojem žive i kontakt telefon. Prema pravilima konkursa, učesnik/ca može poslati najviše jedan tekst.

Komisije UMHCG će izabrati pet najboljih tekstova koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od po 30 eura.

Konkurs se realizuje kroz projekat Roditeljstvo = za sve koji sprovodi UMHCG u partnerstvu sa Savezom slijepih Crne Gore, uz finansijsku podršku Ministarstva finansija i socijalnog staranja, u okviru konkursa za NVO raspisanog u oblasti društvene brige o djeci i mladima za 2021.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply