Za djecu iz 20 socijalno ugroženih porodica sa Cetinja 100.000 eura

Prijestonica Cetinje raspisala je javni poziv za dodjelu novčanih sredstava djeci iz 20 porodica koje su u stanju socijalne potrebe. Novac u iznosu od 100.000 eura donirao je početkom oktobra ugledni crnogorski iseljenik i humanista Blažo Sredanović, a prijave se, kako je saopšteno iz gradske uprave, podnose do 7. februara.

Pravo učešća na javni poziv imaju crnogorski državljani, koji najmanje šest mjeseci prije objavljivanja imaju prebivalište na teritoriji prijestonice Cetinje.

“Za prijavu je potrebno dostaviti: zahtjev za dodjelu novčanih sredstava, ovjerenu kopiju lične karte za podnosioca zahtjeva, a za članove domaćinstva ovjerenu kopija lične karte ili izvod iz knjige rođenih, izjavu o kućnoj zajednici ovjerenu od notara, suda ili nadležnog organa lokalne uprave, izjavu o pristanku obrade podataka kao i dokaz o posjedovanju/neposjedovanju imovine na teritoriji Crne Gore, za podnosioca i članove domaćinstva”, navodi se u saopštenju.

Dokumentacija se dostavlja Prijestonici Cetinje, odnosno Komisiji za raspodjelu novčanih sredstava djeci iz 20 porodica u stanju socijalne potrebe, na adresu Bajova 2, Cetinje.

Svi detalji o potrebnoj dokumentaciji, kriterijumima za raspodjelu novca te načinu bodovanja propisani su javnim pozivom objavljen je na sajtu prijestonice na ovom LINKU. Kontakt telefon za informacije u vezi sa javnim pozivom je 067 225 657 i 067 474 067. Upiti se mogu poslati i na mejl adresu [email protected] .

Izvor: RTV Cetinje/cetinjskilist.com

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply