Za samo jedan dan obezbijeđeno liječenje u inostranstvu za Stefana i Alena

Crna Gora i svi njeni humani građani ostvarili su nesvakidašnji uspjeh, obezbijedivši liječenje za dva korisnika Fondacije Budi human u samo jednom danu. Za liječenje Stefana Velimirovića i Alena Muratovića prikupljeno je preko 26.000 eura, čime su obojica dobili priliku da se bore za svoje zdravlje.

„Stefan Velimirović, zahvaljujući velikom srcu svih građana, otići će na zakazan predtransplantacioni pregled u Bjelorusiju, nakon čega će ostvariti šansu na dugo očekivanu transplantaciju bubrega koja mu je prijeko potrebna. Alen Muratović nastaviće svoju veliku borbu sa cerebralnom paralizom na klinici u Dubrovniku, gdje je već ostvario zapažen napredak“, objasnili su iz Fondacije.

Kako navode, za oba korisnika Fondacije, pored nevjerovatnog angažmana crnogorskog društva, izvršena je raspodjela sa opšteg računa, čime je proces prikupljanja sredstava ubrzan.

„Oba profila otvorena su u razmaku manjem od 24 sata, a sredstva prikupljena u rekordnom roku. Briga o svakom djetetu je naš zadatak, a ovakvi ishodi nam, po ko zna koji put potvrđuju da humanost ne poznaje granice“, ističu iz Fondacije Budi human.

Iz ove organizacije zahvaljuju se svima koji su učestvovali i dali svoj doprinos da ovaj dan bude upamćen kao dan humanosti Crne Gore i svih njenih građana.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply