Novo iznenađenje tajanstvenog Budvanina: Napravio sidro koje pleše

Foto: RTV Budva

Misteriozni Budvanin je ovog puta iznenadio sugrađane “sidrom koje pleše”, slagalicom na drvenoj konstrukciji koja je jutros osvanula u centru grada, u blizini kružnog toka kod vrtića.

Zamislite čovjeka koji pod plaštom hladne noći, pun kreativne energije i ispunjen ljubavlju prema djeci i svom gradu, u današnjici opterećenoj svakodnevnim problemima, stvara čaroliju i do sada neviđene predmete koji mame osmjehe i radost.

Široj javnosti od ranije poznat po svojim neobičnim dobročinstvima za zajednicu kada je postavljao ljuljaške, klikeraj i table za upozorenje vlasnicima kućnih ljubimaca, ovaj gospodin ne želi javno da se eksponira, već da, kako kaže, da mali doprinos dječijoj radosti i kulturi življenja.

“Sidro koje pleše” je postavljeno pored staze koja vodi od Centralnog vrtića ka Starom gradu, tačnije ispred info punkta TO Budva.

Budvanin koji ne napravio slagalizu kaže za portal RTV Budva da nije lako složiti sidro, ali da igra može biti zabava za cijelu porodicu.

„Roditelji treba da promiješaju pločice i uživaju na klupi, dok se djeca zabavljaju slažući slagalicu bez podizanja pločica”, kazao je anonimni Budvanin koji svojim idejama osvaja simpatije čitalaca širom regiona.

Izvor: RTV Budva

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply