Telemach: Pažnja klinci, uz EON Kids profil tu su i daljinci!

Sponzorisana objava

Telemach kompanija obogatila je svoju ponudu EON Kids daljinskim upravljačima namijenjenim najmlađim korisnicima, za još zabavnije iskustvo i uživanje u TV sadržajima.

Kako bi najmlađima vrhunsko iskustvo gledanja isključivo dječijih sadržaja u okviru EON Kids profila učinili još zabavnijim, obezbijedili su 500 promotivnih EON Kids daljinaca.

Zašto će novi daljinac oduševiti najmlađe gledaoce?

Uz lako i intuitivno rukovanje, veseo dizajn i super zabavne naljepnice za daljinski, djeca će u okviru svog EON Kids profila potpuno bezbjedno moći da gledaju omiljene crtaće, emisije i serije.

Jednim klikom na sliku omiljenog junaka, najmlađi korisnici mogu da pristupe i EON Kids Video klubu gdje ih čekaju neki od najpopularnijih crtanih filmova – Pepa Prase, Patrolne šape, Maša i medvjed, Najbolji letači, ili omiljeni crtani junaci u Disney ili Hopster katalogu. Tu su i emisije i serije na brojnim TV kanalima, kao što su IDJ Kids, Pikaboo HD, Vavoom HD, Nickelodeon, Nick Jr, Minimax, Cartoon Network, Disney, Pink Kids, Boomerang i drugi.

Kako doći do daljinca?

Korisnici EON Full, EON Premium, EON Full Duo i EON Premium Duo paketa koji imaju EON Smart Box za promotivni primjerak EON Kids daljinskog upravljača mogu da se prijave putem MojTelemach portala do isteka zaliha.

Telemach je u junu 2020. lansirao EON profile, kao i EON Kids sa isključivo dječijim sadržajem, koji može da se kreira prema uzrastu djeteta, a uz roditeljsku kontrolu, odnosno PIN kod, djeca su potpuno bezbjedna u svom TV okruženju.

Više informacija o EON Kids daljinskom upravljaču potražite na sajtu telemach.me, na Telemach prodajnim mjestima ili pozivom Kontakt centra na 1800.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply