Kartica Bebin Prvi Prijatelj sada duže traje i ima nove benefite

Sponzorisana objava

Svaka beba je beskrajan izvor sreće i radosti. U želji da prve zajedničke trenutke učine ljepšim, a prvu godinu bezbrižnom drogerije Kuća Hemije i Dama poklanjaju karticu Bebin Prvi Prijatelj.

Kako postati član projekta Bebin Prvi Prijatelj?

Postupak je jednostavan. Posjetite najbližu drogeriju Kuća Hemije ili Dama, popunite pristupnicu i na licu mjesta dobijate karticu Bebin Prvi Prijatelj, koja će biti aktivirana za korišćenje u roku od 48h. Kartica sada ima duži rok trajanja, a roditeljima donosi mnoge povoljnosti.

Koje su povoljnosti kartice?

Kartica Bebin Prvi Prijatelj omogućava popust  – 25 % na kompletan asortiman brendova Violeta, Sebamed, Johnson, Chicco, Hipp i To To, uključujući i asortiman ovih brendova za odrasle.

Kartica važi 24 mjeseca od datuma rođenja bebe.

Bebina koža se razlikuje od kože odraslih i potrebna joj je posebna njega tokom prvih godina života. U poređenju sa kožom odraslih, bebina koža je oko 30 odsto tanja, ima veću tendenciju isušivanja, sklonija je alergijama i iritacijama. Zbog toga je važno da za njegu bebine kože koristite blage i nježne proizvode, napravljene specijalno za bebe.

Pažljivim odabirom brendova i benefitom koji omogućavaju drogerije Kuća Hemije i Dama, lakše i jednostavnije ćete pružiti potrebnu njegu vašim najmlađima.

Jer novi život je najveće bogatstvo!

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply