Utorkom snižene cijene i gratis sladoled u Cineplexxu

Još jedno COOL LJETO očekuje sve ljubitelje filmske umjetnosti u bioskopu Cineplexx Delta City. Svakog utorka u periodu od 6. jula do 24. avgusta posjetioci mogu uživati u najnovijim filmskim ostvarenjima po sniženim cijenama ulaznice i uz gratis Eskimo sladoled.

Na redovnom repertoaru se nalazi najnoviji nastavak sage koja traje skoro dvije decenije i koja je zaradila preko pet milijardi dolara širom svijeta – Paklene ulice 9, zatim komedija Tjelohranitelj mafijaševe žene sa sjajnom glumačkom postavom Rajanom Rejnoldsom, Selmom Hajek i Samjuelom L. Džeksonom, Diznijeva ljetnja avantura Luka, kao i dugogočekivani nastavak priče o dogodovštinama Zeca Petra i njegove nestašne družine.

Uskoro će se na repertoaru naći Marvelov akcioni spektakl, špijunski triler Crna udovica sa Skarlet Johanson u ulozi Nataše Romanof, akcioni triler Ledeni put sa Lajamom Nisonom u glavnoj ulozi, epska avantura Svemirski basket sa NBA prvakom i svjetskom ikonom LeBron Džejmsom. Publika će uskoro, kako je najvaljeno iz Cineplexxa, moći da uživa i u porodičnoj Diznijevoj Avanturi u džungli.

U avgustu ljubitelji filmova će moži da odgledaju nastavak akcione avanture Odred otpisanih – nova misija, triler Barutski milkšejk, komediju Glavni heroj, dramu – triler Stilvoter, kao i mnoga druga ostvarenja.

Cijena ulaznice utorkom je 3 eura za 2D ostvarenja i 4,20 eura za 3D verzije filmova.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply