Crnogorske bojanke vode djecu u nove avanture

Crnogorske bojanke Podgorica, Cetinje i Boka Kotorska, namijenjene djeci uzrasta od 3 do 10 godina, od danas su u prodaji i dostupne su svim mališanima koji žele da se zabave i na zanimljiv način istražuju svoju zemlju.

Autor ovog projekta je Communication Studio Cassiopeia, a bojanke su nastale iz želje da se najmlađima, ali i malo starijima, na drugačiji način predstavi Crna Gora.

„Kroz autentične crteže i zanimljive kratke priče, svi koji se odluče da gradovima dodaju svoje boje, zabaviće se i istraživati“, poručuju autori.

Bojanke se od danas mogu kupiti na više mjesta u Crnoj Gori – knjižarama Papylon, Narodna knjiga, Mamut i cetinjskoj Luči, kao i u PG District-u, KAKÁO concept store -u, LOFT Design Store i prodavnici Baby Atlas.

U bojanci posvećenoj Podgorici u nezaboravne avanture djecu poziva Baljin kokot pružajući im mogućnost da se zabave i sa njim istraže grad.

„Dajte Podgorici nove boje i upoznajte se sa gradom, koji leži na pet rijeka, na drugačiji način. Jarebica kamenjarka je spremna da vas vodi u istraživanje Cetinja, stare crnogorske prijestonice. Uzmite bojice u ruke i pustite mašti na volju dok upoznajete ulice i trgove koje i danas pričaju neke od najljepših priča naše istorije“, navode autori bojanki.

Djeci poručuju da naoštre svoje bojice i spreme se i za najljepša sanjarenja o morskim dubinama i čarobnom svijetu Jadranskoga mora.

„Zajedno sa galebom, uživaćemo u morskim čarolijama i istraživati magične mediteranske gradove čije stare zidine pričaju najljepše priče iz davnina“.

Bojanke sadrže po 16 konkretnih ilustracija za bojenje, uz kratke priče koje prate ilustracije.

Autorke projekta Crnogorska bojanka poručuju da osim što dijete bojenjem uči da razlikuje boje, da ih imenuje,uočava i prepoznaje u svijetu koji ga okružuje, uz pomoć ovih bojanki razviće i želju da upozna sve dijelove naše države i upozna njenu bogatu istoriju.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply