Novi dječiji TV kanal počinje sa emitovanjem: IDJKids samo za Telemach korisnike

Sponzorisana objava

Kompanija Telemach Crna Gora danas je predstavila IDJKids, novi dječiji TV kanal i katalog. Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa YouTube-a, od sada su dostupni Telemach korisnicima na novom dječijem kanalu i u katalogu u Video klubu.

U okviru Telemach programske ponude danas je počeo sa emitovanjem IDJKids, novi dječiji TV kanal kompanije United Media koji 24 sata dnevno prikazuje omiljene sadržaje za mališane uzrasta od 2 do 5 godina, pjesmice Ranka Damjanovića, uspavanke, crtane filmove i junake koje vole i djeca i roditelji. Pored TV kanala, u Telemach Video klubu biće dostupan i katalog IDJKids Play.

IDJKids je lider u proizvodnji dječijih YouTube sadržaja i sada predstavlja novi, televizijski koncept nudeći najpopularnije sadržaje za najmlađe. Sa preko 800 miliona pregleda i 800.000 pratilaca na YouTube kanalu, IDJKids je postao omiljeni i neizostavni dio odrastanja.

Novi kanal dostupan je od Start paketa za Telemach kablovske korisnike, korisnike Total TV usluge preko EON mobilne aplikacije i za korisnike van Telemach mreže.

„Nastavljamo da pratimo svjetske trendove i nudimo najbolji sadržaj svim našim korisnicima. IDJ Kids je prilagođen djeci novog doba, uz sadržaj koji je dobro poznat i roditeljima“, poručuju iz Telemach kompanije.

Bezbjedno korišćenje televizije za djecu Telemach kompanija omogućila je u okviru EON Kids profila, dok pomoću EON Connect aplikacije Telemach korisnici mogu zaštititi djecu na kućnom internetu, podsjećaju iz kompanije.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply