Tom i Džeri stižu u Cineplexx

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City od sjutra će se naći dva nova filma, od kojih je jedan animirana avantura Tom i Džeri, namijenjena namlađoj publici.

“Nezaboravni mačak i miš, likovi koji su obilježili mnoga djetinjstva, vraćaju se u najvećem metežu na veliko platno našeg bioskopa. Jedno od omiljenih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najljepši hotel u Njujorku uoči vjenčanja vijeka, prisiljavajući očajnog organizatora da hitno zatraži nužne mjere”, naveli su iz Cineplexxa.

Na repertoaru je i film Šarlatan, koji prati život Jana Mikolašeka, čehoslovačkog travara, koji je izliječio milione ljudi svojim neobičnim metodama.

Kako su najavili iz Cineplexxa, porodični vikend uz film Tom i Džeri zakazan je za subotu i nedelju, 20. i 21. februara, od 12 do 17 časova, uz poklone za najmlađe posjetioce i mnogo zabave uz avanture omiljenih crtanih junaka. Uz kupljene ulaznice svi oni će dobiti poklon – masku za lice sa likom Toma ili Džerija i dječji časopis Mali Politikin zabavnik.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply