Uskoro EON Connect: Telemach predstavlja revoluciju u bezbjednosti interneta

Sponzorisana objava

Povodom Dana bezbjednosti na internetu, koji se ove godine obilježava 9. februara, vodeće svjetske kompanije i najuticajnije organizacije podsjećaju na potencijalne opasnosti u digitalnom svijetu i važnost bezbjednosti na internetu, posebno za djecu.

Telemach, kao jedan od vodećih provajdera fiksnih telekomunikacionih usluga u Crnoj Gori i omiljeni internet provajder među mladima, je do sada prvi uvodio inovacije u internetu, kao i televiziji kod nas, koristeći vrhunske tehnologije u korist ličnog doživljaja korisnika.

Zato najavljujemo EON Connect – revoluciju u bezbjednosti interneta koja uskoro stiže.

Naime, prema istraživanju Roditelji, djeca i mediji, koje je IPSOS sproveo u saradnji sa UNICEF-om, u avgustu 2018. godine, 30% roditelja se angažovalo da ograniči vrijeme koje dijete provodi uz TV i internet, dok se u decembru 2020. taj procenat roditelja popeo na čak 55%.

EON Connect, inovacija Telemach kompanije, omogućava kontrolu vašeg interneta koji koristi cijela porodica.

Šta pruža EON Connect?

EON Connect, koji će uskoro biti dio Telemach ponude, korisnicima omogućava uvid u to koji su uređaji povezani na njihovu WiFi mrežu, uz mogućnost organizacije i personalizacije povezanih uređaja prema profilu, kao i bezbjednosnu i roditeljsku kontrolu.

Pomoću EON Connect aplikacije, možete da upravljate svojom kućnom mrežom bilo kad i bilo gdje, ograničite ili pauzirate internet, blokirate pristup ka određenim kategorijama sadržaja, kreirate lične profile i „dodijelite“ uređaje na mreži za svakog člana porodice.

Uvođenjem prvih televizijskih korisničkih profila na EON-u u junu 2020. godine, Telemach je donio budućnost personalizovane televizije. EON Kids profil, poseban prostor na EON-u namijenjen isključivo djeci, omogućava potpuno bezbjedno gledanje televizije u sigurnom dječijem okruženju.

EON Connect biće vam saveznik u bezbjednom korišćenju interneta, ali i vrhunskom personalizovanom EON iskustvu.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply