Đir po Kotoru u četvrtak

Kotorski festival pozorišta za djecu je pripremio program obilježavanja Dječije nedjelje uz podršku Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor.

U srijedu, 7. oktobra u 17.30h u dvorištu Kulturnog centra održaće se izložba radova polaznika edukativno-kreativnih radionica Kineski kroz igru, koje je vodila Jelena Stjepčević. Radionice i izložba su organizovane u saradnji sa JU Kulturni centar “Nikola Đurković”/Gradska biblioteka i čitaonica Kotor i Udruženjem za promociju sinologije Kotor.

 U četvrtak, 8. oktobra od 11 sati kroz interaktivne aktivnosti biće promovisano izdanje Kotorskog festivala pozorišta za djecu, Đir po Kotoru na italijanskom jeziku. Profesorica italijanskog jezika Katica Brkanović vodiće djecu i poput turističkog vodiča, na italijanskom jeziku, predstavljati najznačajnije građevine u kotorskom Starom gradu i praviti paralelu sa njihovim prikazom u knjizi.

Istog dana, u četvrtak, 8. oktobra u 17 časova u Pomorskom muzeju u Kotoru održaće se promocija knjige Jelene Lele Milošević “Ivo Vizin – kapetan od snova” u saradnji sa JU Kulturnim centrom “Nikola Đurković” i Pomorskim muzejem. Na promociji će govoriti Ilija Mlinarević, kustos u Pomorskom muzeju, Aleksandra Tomović, urednica programa za mlade u Kulturnom centru i Nataša Ristelić, menadžerka Kotorskog festivala pozorišta za djecu. Nakon promocije uslijediće obilazak muzeja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply