Učenici i nastavnici OŠ “Risto Manojlović” online programom proslavili svoj praznik

Kolašinska OŠ “Risto Manojlović” danas proslavlja Dan škole. Zbog aktuelne situacije, izostao je bogat kulturno-umjetnički program, na koji navikli sugrađane svakog 15. aprila. Ipak, učenici te ustanove, zanimljivim, originalnim i kreativnim sadržajima, na  Facebook stranici škole, “proslavili” su praznik.

Online program Au, sto je škola dobra, sadražan od desetina likovnih i literarnih radova, recitacija i pjesama, đaci su priredili uz pomoć svojih nastavnika i roditelja, kroz koncept nastave #UčiDoma. Podsjetili su i kako su predhodnih godina proslavljali Dan škole.

“Naša škola danas usamljena slavi rođendan. Njeni đaci uče od kuće i, umjesto da je dječji žamor ispuni radošću i energijom, željno iščekuje zvono da je iz usnulosti probudi. Danas, kao i svih prethodnih godina, ponosimo se što joj pripadamo. Ni u ovom trenutku nijesmo zaboravili njenu misiju, da je obrazovanje ideja koja vodi i da niko nije jači od čovjeka koji zna. Nadamo se da će ubrzo oživjeti hodnici i dvorište, školske klupe vratiti drugare, svi izazovi biti prihvaćeni i novi uspjesi ostvareni”, poručila je direktorica OŠ “Risto Manojlović” Dragica Ilinčić svojim kolegama i učenicima.

Ona je kazala da je na cijelom kolektivu i đacima da i sada “pokažu odgvornost, postavljaju temelje znanju, jer je ono najmoćnije oružje kojim možemo promijeniti svijet”.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply