Narednog vikenda predavanje Tomislava Kuljiša o uticaju ranog razvoja na život

Sponzorisana objava

U Podgorici će u nedjelju, 9. februara biti održano predavanje Tomislava Kuljiša, osnivača Centra za prirodno roditeljstvo iz Hrvatske, na temu Uticaj ranog razvoja na život, u toku kojeg će se moći saznati šta je ključno u roditeljstvu za odgajanje djeteta u kojem dominira osjećaj unutrašnje sigurnosti, mira i stabilnosti kroz život, koje ima dobru sliku o sebi i razvija dobre odnose sa drugima.

Predavanje će biti organizovano u hotelu CentreVille, od 18 do 20 sati i 30 minuta.

U Centru za prirodno roditeljstvo kažu da važne spoznaje o tome šta djetetu zaista treba od roditelja kako bi ostvarilo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, presporo prodiru u društvo. Primjećuju da većina roditelja po inerciji koristi zastarele metode vaspitanja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što se može manifestovati nepoželjnim ponašanjem, unutrašnjim nemirom i strahom, lošim odnosom s djetetom, problemima u školi, i kasnijem životu buduće osobe.

“Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite da saznate nešto više o važnosti ranog razvoja ovo je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi”, poručuju iz Centra za prirodno roditeljstvo.

Predavanje je namijenjeno i svim odraslim osobama koje žele bolje da razumiju i upoznaju sami sebe. Nakon predavanja zainteresovani mogu saznati više o programima: Roditeljstvo 0-6 i Rani razvoj – uticaj na život, koje Centar za prirodno roditeljstvo sprovodi.

Zbog ograničenog broja učesnika potebno je rezervisati prisustvo prijavom na mail: [email protected] ili pozivom na broj 069 876 873, a cijena je 10 eura po učesniku.

Više o predavanju na: http://prirodnoroditeljstvo.com/uticaj-ranog-razvoja-na-zivot/

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply