Roditelj ste i želite da pišete o nekom važnom pitanju/problemu? Javite nam se!

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me pozivaju roditelje iz svih gradova Crne Gore, koji žele da pišu ili govore o problemima/pitanjima roditelja u zajednici u kojoj žive, i rade na njihovom rješavanju, da nam se jave.

Vaše priče, iskustva, mišljenja i peporuke želimo da objavljujemo na roditeljskom portalu roditelji.me koji okuplja crnogorsku roditeljsku zajednicu.

Ako volite da pišete i opisujete svoje ideje, stavove, dogodovštine, javite se. Ako želite da ukažete na neki problem sa kojim se roditelji i djeca suočavaju, javite se. Ako želite da utičete na promjenu u vezi sa tim, javite se.

Ne morate da imate iskustva u pisanju jer ćemo za vas pripremiti kratku online obuku odnosno vodič kako da opišete šta želite i biti vam na raspologanju u toku cijelog procesa. Na ovaj način želimo da se čuje glas roditelja iz svih djelova zemlje i o onim problemima/situacijama koje nemamo tako često priliku da čujemo i čitamo.

Prijavu sa vašim kratkim opisom onoga o čemu biste željeli da pišete/govorite pošaljite na email [email protected]  ili u inbox fb stranice Roditelji.me.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply