U srijedu u Tivtu javna tribina povodom Svjetske nedjelje dojenja

U tivatskom Domu zdravlja u srijedu, 7. avgusta, biće održana javna tribina o dojenju, sa početkom u 12 sati, a povodom Svjetske nedjelje dojenja.

Tribinu organizuje NVO Centar za savjetovanje i lični razvoj, zajedno sa partnetrskom NVO Moja podrška dojenju iz Tivta.

Na tribini će govoriti: Tereza Kiš, predstavnica NVO Moja podrška dojenju, predavač u Školici dojenja Tivat, dr Danica Stevović, pedijatar u Domu zdravlja Tivat i Vera Janjatović, patronažna sestra.

Moto ovogodišnje Svjetske nedjelje dojenja je Osnažimo roditelje, podržimo dojene.

Predstavnica NVO Moja podrška dojenju i predavač u školici dojenja Tivat, Tereza Kiš, će na tribini predstaviti projekat Školica dojenja – Tivat, planirane aktivnosti na predavanjima, gostovanja saradnika u okviru školice, telefon podrške, ciljne grupe projekta…

Dr Danica Stevović će govoriti trenutnu situaciju u vezi sa podrškom dojenju i zdravljem djece u Tivtu, a patronažna sestra Vera Janjatović  o radu na terenu u okviru redovnih obilazaka patronažne službe Doma zdravlja Tivat.

Više informaciju mogu se dobiti pozivom na broj telefona 068 502 972 ili putem maila [email protected].

Tribina je otvorena za medije i sve zainteresovane za ovu temu.

Ovaj događjaj dio je projekta Školica dojenja Tivat, koji se sprovodi u opštini Tivat, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD).

ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply