Završena akcija Osmijehom oboji dom 2018, uređen i 10. dom

Uređenjem doma još jedne samohrane majke i njene djece završena je ovogodišnja akcija Osmijehom oboji dom.

U okviru ove akcije Boje i lakovi Kameleon, u saradnji sa kompanijom Maxima iz Lučana, pomogli su devet porodica koje su u stanju socijalne i materijalne potrebe, kao i udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju Pružite nam šansu. Ta pomoć podrazumijevala je adaptaciju domova i prostora za boravak.

„Kraj ove godine u Kameleonu obilježen je izuzetno lijepim stvarima na koje smo ponosni. Završili smo akciju pomoći ugroženima, učestvovali u ponovnom rađanju fudbalskog kluba Zabjelo, uz pomoć partnera ćemo podijeliti brojne nagrade našim kupcima, bili smo dio akcija pomoći uređenja školskih i predškolskih ustanova, i na kraju smo dobili nagradu Iskra za filantropiju. Godina za ponos, sreću, uspjeh i zadovoljstvo“, kazali su suvlasnici BM Kameleon Mirko Raičević i Boris Jovićević.

Kako navode, akcija Osmijehom oboji dom 2018. je nastavak istoimene koja je počela prije tri godine i do sada je uspjela da pomogne ukupno četrdeset porodica, pojedinaca i udruženja kojima je pomoć bila neophodna.

Dodaju da su prijatelji akcije, jedna od regionalno najvećih kompanija koja proizvodi materijale za završne radove u građevinarstvu Maxima iz Lučana tri godine podržava akciju donirajući materijal.

Predstavnik kompanije Maxima za Crnu Goru Gojko Janić kazao je da su ponosni što su dio jedne uspješne društveno odgovorne priče kakva je Osmijehom oboji dom.

„Nagrade i priznanja koje je dobio Kameleon su priznanja i nama i sa ponosom ih prenosimo cijelom regionu“, dodao je Janić.

Iz Kameleona kažu da završetkom četvrtog ciklusa akcije nije završen projekat i navode da namjeravaju da nastave sa akcijom i sledeće godine, a moguće i da je prošire.

„Mislimo da je projekat Osmijehom oboji dom već uveliko premašio sva naša očekivanja i da će nastaviti da traje u još većem kapacitetu. Sad je to već priča koja ima društveni potencijal i krila, a koju će biti zadovoljstvo realizovati“, zaključili su Raičević i Jovićević.

Kako dodaju, završetkom ove akcije već su počele pripreme za sljedeću godinu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply