U toku novogodišnji popusti, od danas posebna ponuda za Chicco igračke

Sponzorisana objava

U Kidsland-ovim radnjama širom Crne Gore ali i online prodavnici, počelo je vrijeme novodišnjih poklona, a posebne, snižene cijene za 20 do 50 odsto od danas važe i za odabrane i vidno obilježene modele Chicco igračaka.

“Sjajan povod da baš jedna od ovih igračaka bude dio novogodišnjeg paketića vašeg djeteta”, poručuju iz Kidslanda.

Roditeljima poručuju da imaju u vidu da je igra najvažnija djetetova aktivnost u predškolskom dobu, samim tim izraz njegovih želja, interesa, potreba kako kažu stručnjaci, svakako ima bitnu ulogu u razvoju djetetove ličnosti na svim poljima.

“Igra je, priznaćete i sami, ozbiljna stvar, kao i igračke, pa u nadolazećim danima tradicionalnog novogodišnjeg i božićnog darivanja, ne zaboravite – najljepši poklon svakom djetetu je igračka…”, kažu u kompaniji Donatorkoja je vlasnik Kidsland maloprodajnog lanca.

Ocjenjuju da ipak, nije lako odabrati igračku i namijeniti je djetetu, čak ni svom. Preporuke, kako dodaju, ponekad dobro dođu, a uvjereni su da roditelji neće pogriješiti ako se rukovode da odaberu nešto iza čega stoji svjetski poznato ime u ovom sektoru – Chicco, Lego, Clementoni,Vtech, Bright stars, Pertini, Baby born, Shopkins, Dicky, Nerf, Transformers i mnogi drugi.

Za neodlučne preporučuju poklon vaučere za trgovinu u svim Kidsland radnjama u Crnoj Gori.

“Ovi popularni poklon-vaučeri, koje najčešće praktikuju preduzeća za kupovinu novogodišnjih poklona za djecu zaposlenih, predstavljaju jednostavan i praktičan način da darujete bez bojazni da ćete pogriješiti u odabiru, da će doći do dupliranja istih poklona, a roditelj i dijete birajući, imaju mogućnost i doplate u gotovini prilikom trgovine, ukoliko cijena željenog poklona prelazi vrijednost darovanog vaučera”, navode iz Donatora.

Za realizaciju vaučera nema vremenskog ograničenja, kao ni asortimansko.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply