Glasajte za projekat udruženja Roditelji i Fleke – online plaftorma za pronalaženje bejbisitera

Projekat Online sitter, udruženja Roditelji i kompanije Fleka, u finalu je Telekomovog konkursa za društveno odgovorne projekte Za svako dobro, a u izboru onih koji će biti finansirani učestvuju i građani koji mogu da glasaju na sajtu www.zasvakodobro.me  i na taj način nam pomognu da obezbijedimo podršku. 

Telekom će podržati najmanje pet projekata donacijama u iznosu do 6 hiljada eura.  Ove godine, deset organizacija se našlo u finalu.

Jedna od donacija se dodjeljuje na osnovu rezultata online glasanja, a o preostalim donacijama odlučiće stručna komisija na osnovu prezentacija finalista.

LINK ZA GLASANJE: www.zasvakodobro.me

VAŽNO:  Sa jedne email adrese se može glasati samo jednom. Nakon glasanja, na email adresu onog ko je glasao će stići link za verifikaciju glasa. Klikom na link glas će biti uračunat.

Projekat Online sitter za cilj ima stvaranje modernog, efikasnog i jednostavnog sistama koji bi roditeljima i babysitterima pomogao da kroz precizan dogovor i adekvatan rejting uspostave model sigurnog spajanja i fer transakcija.

Zahtjevi i pitanja roditelja za preporuku osobe koja bi čuvala njihovu djecu, koji gotovo svakodnevno pristižu udruženju Roditelji i ideja kompanije Fleka da uz pomoć posebne online platforme pokuša da te njihove probleme riješi, doveli su do toga da se osmisli ovaj projekat. Imajući u vidu da iz bezbjednosnih razloga nijesmo bili u prilici da spojimo roditelje i babysittere osim u slučajevima ličnog poznanstva, došlo se na ideju da se napravi online platforme, koja će funkcionisati poput AirBnB, ali za usluge babysittinga.

Ciljna grupa ovog projekta su prije svega roditelji u Crnoj Gori i budući roditelji, kao i bebisiteri, koji će biti spajani putem platforme.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply