U četvrtak sa ginekolom Milanom Kneževićem o porođaju

Novi ciklus Roditeljskog kutka, koji se održava jednom mjesečno, biće od naredne sedmice nastavljen u Nikšiću, kada će trudnice i njihovi partneri imati priliku da razgovaraju sa ginekologom Milanom Kneževićem o porođaju.

Kutak je zakazan za četvrtak, 1. novembar, od 18 sati u Kidslandu.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici, u saradnji sa kompanijom Donator doo, a partneri su nam i u Tivtu, zajedno sa Porto Montenegrom. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Sa roditeljima su do sada razgovarali ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply