Počinje akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više

Udruženje Roditelji pokreće i ove godine, osmi put, humanitarnu akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više, koja počinje danas i trajaće do 25. avgusta, a u toku koje će pomagati roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za novu školsku godinu.

Na evidenciji Uduženja i među onima kojima pomažemo je preko 250 porodica i 600 djece koja žive na rubu egzistencije.

Udružnje poziva sve zainteresovane koji žele i mogu, da se odazovu i doniraju pribor i opremu za školu (torbe, sveske, pernice, tempere, blokove, lenjire…), toplu očuvanu garderobu, obuću i igračke.

Zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 020 22 10 00 (nakon 14 sati) ili 67 02 04 11, kao i putem maila [email protected] ili donijeti ono što žele da doniraju u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici, u toku cijelog avgusta. Prikupljamo donacije iz svih opština, a o prevozu i dostavi dogovorićemo se direktno sa svim zainteresovanima.

Partner udruženju Roditelji u organizaciji ove akcije kao i prethodnih pet godina godina je tržni centar Delta City u Podgorici, u kojem će biti održan završni događaj akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više, a o čemu će detalji biti naknadno saopšteni.

*Napomena: Prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici otvorene su u toku ljetnjih mjeseci od 14 do 21 sat.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply