U prodaji prvi broj Super Magazina

Sponzorisana objava

Ovog maja, ljubitelji izdanja koja se bave životnim stilovima i trendovima koji će obilježiti sezonu, dobili su priliku da na jednom mjestu pronađu sveobuhvatne i jedinstvene sadržaje pod znakom Super Magazina – prvog i jedinog lifestyle magazina na teritoriji Crne Gore koji izdaje jedan trgovinski lanac.

“Iza inovativnog koncepta krije se pažljivo osmišljena uređivačka politika koju potpisuje redakcija skrojena od profesionalaca iz marketing tima kompanije IDEA koji su, prepoznavši potrebe savremenih kupaca u saradnji sa brojnim partnerima, kreirali ovaj moderan format, koji unosi jednu potpuno novu vrijednost u odnosu na standardne koncepte koji se mogu sresti na našim prostorima”, kažu iz IDEA-e.

Već nakon prvih nekoliko strana postaje jasno zbog čega se Super Magazin naziva revijom dobrog ukusa u kojoj će uživanje sa sigurnošću pronaći ne samo savremene žene, već i šira čitalačka publika. Osim ekskluzivnih razgovora sa poznatim ličnostima i aktuelnih tema iz svijeta mode, sporta, muzike i zdrave ishrane, Super Magazin donosi i pregršt korisnih savjeta koji će vam pomoći da zablistate u punom sjaju tokom ljetnjeg perioda koji je pred nama. Naravno, ovo nije sve jer preko 30 vrhunskih recepata garantuje lake i neponovljive gastronomske avanture zbog kojih će Super magazin imati trajno i značajno mjesto u domovima svojih čitalaca.

Vrijednost dostojna povjerenja

Razlog zbog koga je Super Magazin za veoma kratko vrijeme stekao svoju vjernu publiku, dobrim dijelom se krije i u konkretnim pogodnostima koje nadograđuju čitalačko iskustvo drugačije od svega što smo do sada imali prilike da iskusimo. Prepoznavši potrebu za lakom i ekonomičnom kupovinom koja je najčešće prvi korak u svemu što planiramo, redakcija Super Magazina pobrinula se da svima omogući bonove za povoljniju kupovinu i specijalni poklon koji očekuje sve njegove kupce.

IDEA nagrađuje čitaoce

Povodom obilježavanja izlaska prvog broja IDEA je organizovala i specijalnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti boravak u SPA Medica centru, 5 LED televizora i besplatnu godišnju kupovinu u IDEA prodavnicama. Sve što je potrebno jeste da imate Super Karticu i kupite najmanje jedan proizvod predstavljen u časopisu, nakon čega ćete dobiti slip da objašnjenjem o načinu učestvovanja u nagradnoj igri. Veliko izvlačenje nagrada održaće se 18. juna

Još nije kasno da potražite svoj primjerak!

Super Magazin možete kupiti u svim IDEA prodavnicama, uz Super Karticu po specijalnoj cijeni 0.99€ ili po redovnoj cijeni od 1.49€.  Časopis će izlaziti četiri puta godišnje, nastavljajući da pomjera granice na radost svih čitalaca i domaće javnosti.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply