U srijedu u Nikšiću sa roditeljima doktor Vranješ

Alergije su sve rasprostranjenija pojava sa kojom se suočavaju djeca još od najranijeg uzrasta, i zbog toga su veoma čest razlog posjeta ljekaru. Roditelji iz Nikšića imaće priliku da razgovaraju sa pedijatrom i alergologom Slobodanom Vranješom iz ordinacije MilMedika u Roditeljskom kutku koji će biti održan u srijedu, 

Kako da prepoznati alergije kod djeteta, kako da postupaju, šta da rade kada dijete ima ekcem… samo su neka od pitanja na koja će doktor odgovarati od 18 sati.

Roditeljski kutak se održava u Kidslandu, koji se nalazi u tržnom centru “Laković”.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona (0)20 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici, u saradnji sa kompanijom Donator doo, a partneri su nam i u Tivtu, zajedno sa Porto Montenegrom. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply