Večernji ritual u tri koraka za bolji san bebe

Kompanija Johnson’s® razvila je Baby jedinstveni ritual – večernji ritual u tri koraka za bolji san bebe znajući, kako kažu, da je dobar noćni san bebe važan koliko i  dobar san za roditelje.

“Johnson’s® Baby jedinstveni ritual u tri koraka je prvi i jedini večernji ritual koji klinički potvrđeno pomaže bebama da bolje spavaju za samo nedelju dana. 3 laka koraka – kupanje, masaža i trenuci spokoja prije odlaska na spavanje mogu da pomognu bebi da se brže, čvršće i lakše uspava”, kažu u Johnson’s® i pozivaju roditelje da isprobaju tokom sedam noći i uvide sami koliko pomaže i njima i bebi.

Prvi Korak je Kupanje Johnson’s® Baby Bedtime kupkom – opuštajuće iskustvo za bebu i  roditelje i savršen način da se započne večernji ritual. Drugi korak je divan način da se beba oseti sigurnom i voljenom – opuštajuća masaža. Masaža pomaže da roditelji prepoznaju i odgovore na bebin govor tijela i sjajan je način da učine da se mališan osjeti bezbjedno i sigurno.

Istraživanja su pokazala da postoje značajne zdravstvene prednosti masaže i da je to pravi način za povezivanje sa bebom.

Iz Johnson’s® preporučuju da se nanese mala količinu Johnson’s® Baby Bedtime Losiona na dlan i nježno utrlja u bebinu kožu.

“Nakon tople kupke i opuštajuće masaže, vrijeme je da uspavate bebu i zajedno provedete malo vremena u tišini”, savjetuju iz Johnson’s®.

Podsjećaju da koža novorođenčeta nije samo zadivljujuće mekana, već je i glavna i jedinstvena zaštita od spoljnog svijeta. Ona ima važnu ulogu u održavanju zdravlja i odbrani od iritacija, toksina i infekcija. Koža reguliše unutrašnju temperaturu tijela i glavni je instrument u istraživanju svijeta pipanjem. Zbog toga što se bebina koža razlikuje od kože odraslih, kako dodaju, jako je važno koristiti proizvode koji su posebno napravljeni za njenu osjetljivu kožu.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply