Učenici zadobili opekotine u toku eksperimenata

Jedna učenica sedmog razreda iz Tivta zadobila je opekotine,  kao i jedan dječak koji je pokušavao da joj pomogne u incidentu koji se dogodio na Večeri prirodnih nauka koja je održana u OŠ „Drago Milović“.

Prema nezvaničnim saznanjima Radija Tivat, djevojčici se zapalilo rukav od perjane jakne dok je prolazila pored stola na kome su demonstrirani eksperimenti iz hemije.

Kada je vidjela da joj odjeća gori uspaničila se i počela da trči, a u pomoć su priskočili profesori i učenici. Oni su svojim jaknama gasili vatru i skinuli joj djelove odjeće koja je gorjela. Učenici su pored jakne gorjele i helanke, a vatra je zahvatila i kosu.

Pomažući drugarici opekotine je zadobio i jedan od njenih drugova iz razreda.

Pomoć djevojčici ukazana je u tivatskoj Hitnoj pomoći, a sa opekotinama prvog i drugog stepena primljena je u kotorsku Opštu bolnicu.

U Hitnoj pomoći Radio Tivat saznaje da su opekotine zahvatile veće površine kože i da je smještena na odjeljenje hirurgije.

Pomoć je ukazana i dječaku.

Veče prirodnih nauka na kome se izvode eksperimenti iz fizike, hemije, biologije u OŠ “Drago Milović“ održava se treći put, a ove godine su na događaju nastupili i učenici međunarodne škole “Arcadia academy“.

Izvor: Radio Tivat

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply