Roditeljski kutak u Nikšiću sa dr Grubač o zdravlju i njezi beba

Roditeljski kutak koji udruženje Roditelji organizuje u Nikšiću biće u januaru posvećen prvim danima i mjesecima koje sa bebama provedu njihovi roditelji, nakon što se u novembru i decembru bavio trudnoćom i porođajem.

Sa neonatološkinjom Snežanom Grubač roditelji će moći da razgovaraju o svemu što ih interesuje o ovom važnom periodu za njih i njihovu djecu u četvrtak, od 18 sati u Kidslandu u Nikšiću. Ona će im govoriti o zdravlju, rastu i razviju beba i njihovoj njezi.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona (0)20 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici, u saradnji sa kompanijom Donator doo, a partneri su nam i u Tivtu, zajedno sa Porto Montenegrom. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply