Vrtić u Budvi ima problema sa izlivanjem otpadnih voda, svi prebacuju odgovornost

U centralnom vrtiću javne predškolske ustanove “Ljubica Jovanović – Maše” u Budvi izlile su se otpadne vode zbog čega roditelji prst upiru u upravu, Komunalnu policiju i investitore – Alart centar i Royal gardens.

Predstavnici Investitora Alart centar i Royal Gardens demantuju navode da su oni glavni krivci za izlivanja, dok u upravi vrtića potvrđuju da je na licu mjesta bila komunalna policija, ali nisu željeli da daju izjavu za RTV Budva o tome.

Komunana inspektorka Željka Vukanić, koja je od ranije upoznata sa problematikom podsjeća da je Komunalna policija još prije godinu javnost upoznala sa činjenicom da je pored vrtića pregrađen kanal izgradnjom dijafragme građevinskog objekta za koji postoji uredna građevinska dozvola i da je problem u tome što nije izmješten.

Vukanić podsjeća da u Ugovoru o izgradnji koji je potpisan između tri pravna lica – Opštine Budva kao naručioca, Vodovoda i kanalizacije kao izvođača radova i Alart centra kao investitora, nije bilo riječi o tretmanu tog atmosferskog kanala.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

    • Uce oni ovde vise jezika, nije samo ruski. Vazno je da ne prokisnjavaju, da im ne izvire kanalizacija, a im se nece urusiti zgrada. Bezbjednost na prvom mjest, a i meni blizu. Samo preko ulice!!! 😂😁😀

Leave a Reply