Obijena dva objekta vrtića “Đina Vrbica”

Nepoznata osoba ili više njih u toku vikenda su obili dvije vrtićke jedinice javne predškolske ustanove “Đina Vrbica” iz Podgorice.

Obijen je vrtić “Đina Vrbica” u blizini tržnog centra Mall of Montenegro. Kako saznaje FOS, iz vrtića je ukradeno nekoliko televizora. Prema nezvainčnim informacijama, obijene su četiri učinioce. Nije poznato da li se neko nalazio u objektu u trenutku upada.

Roditelji su u ponedjeljak obaviješteni da je vrtić opljačkan, a djeca su nekoliko vrijeme morala da provedu u jednoj prostoriji dok je šteta sanirana. Policija se ovim povodom nije oglašavala.

Pored tog objekta na meti pljačkaša se za vikend našao i vrtić “Jelena Ćetković”. Lopovi su odnijeli izvjesnu sumu novca, hranu i metalno posuđe.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Svake godine ista prica. Bolje da imaju zdrave prave vitalne domare koji ce da paze i za to dobijaju platu. A sadce da bude da za novu godinu na narednom roditeljskom roditelji ucestvuju da se kupe televizori. Dvd. I tome slicno.

  2. mislim da “velikani” nisu ni upoznati kakvo nam je stanje u skolstvu, zdravstvu i vrtićima, jer njihovi (mamini i tatini) sinovi i kćeri idu u privatne.. Ima se zaboga.. srednja klasa mislim da više i ne postoji.. došlo vrijeme da ko nema para može da crkne (da izvinete na izrazu).. u prilog im baš i ne ide da jure ove narkomane, to je ipak trošak za mup, tako da tu do nekih 150e može i na oči da vam nosi, ne možete tj. ne smijete mu ništa.. a ganjati ga niko ni neće.. šta je par TV-a.. sirotinja će i onako da skupi (kao što je bilo kad je prošle godine ili predprošle nestao TV iz Đine Vrbice na krivom mostu.. Slika i prilika stanja u državi

  3. Nije ni cuda da ga obiju,neku noc me je sa maleckim mrak uhvatio ispred vrtica,jedva smo izasli iz dvorista koliki je mrak,sramoto da se ono malo ne osvijetli,to sve moze sa 500 € da se stave 10 led reflektora i bila bi druga prica …..ali jbg 🙂 a da ne pricam o djecijim rekvizitima napolje….isti kao 87 god kad sam ja isao tamo…..

  4. Najprije treba postaviti rasvjetu u dvoristu vrtica jer kao slijepci trazimo ulaz ako imamo roditeljski ( 18h). Logicno je da ce biti kradja jer nema svijetla, nema zastitara, vrata otvara malo jaci vjetar. A kad se sve sabere to je manje novca nego sto ce se sada dati za televizore.

Leave a Reply