Odštampajte kupon i iskoristite popust na to.to prozvode za mame i bebe

Sponzorisana objava

U drogerijama Dama i Kuća Hemije u toku je posebna akcija u saradnji sa kompanijom Tosama, čiji se to.to proizvodi za majke i bebe mogu kupiti po posebnim cijenama, a popust je obezbijeđen za sve one koji odštampaju kupon u ovom tekstu, koji se može iskoristiti do 31. oktobra.

Popust se odnosi na:

to.to SOFT SUVE KRPICE koje su izrađene od 100%  prirodnih viskoznih vlakana. Vrlo su prijatne na dodir i nježne prema osjetljivoj bebinoj koži. Namijenjene su pranju i njezi kože. Idealne su za roditelje koji žele da za njegu svojih mališana koriste proizvode od prirodnih materijala. Bez ikakvih su hemijskih dodataka i antialergijske su. Izuzetno praktičan i jedinstven proizvod sa višestrukom namjenom.

Suve krpice se mogu koristiti:

  • suve – za brisanje, imaju odličnu moć upijanja;
  • vlažne – natopljene vodom idealne su prirodne vlažne maramice za čišćenje osjetljive kože;
  • kao podložak kod korišćenja platnenih pelena, za zaštitu.

Savjet: Za svakodnevnu njegu djeteta koristiti vodu i krpice iz prirodnih materijala. Pokvašena vodom, postaće najmekša i najnježnija krpica za brisanje.

to.to PAMUČNE BLAZINICE VATE izrađene su od vodom učvršćene trake pamučne vate.

Vata je 100% pamučna. Namijenjene su za svakodnevno umivanje ili čišćenje lica i tijela, a prvenstveno za čišćenje pregiba. Glatke su, nježne i vrlo praktične za upotrebu, zbog fine obrade materijala i odgovarajuće dimenzije (10 x 7 cm).

Pogodne su i za upotrebu u kozmetičke svrhe, za lice, manikir i pedikir.

to.to SIGURNOSNI DJEČIJI PAMUČNI ŠTAPIĆI pogodni su za svakodnevnu njegu male djece. Namijenjeni su za osetljive djelove tijela kao što su spoljašnji djelovi uha, nosa i kožnih nabora.

to.to PORTIKLE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU napravljene su od upijajućeg nepropusnog higijenskog materijala. Mogu se koristiti čim dijete počnete hraniti čvrstom hranom. Imaju praktičan džep za sakupljanje hrane. Jednostavne su za upotrebu. Idealno su rješenje za zaštitu odjeće djeteta kada ga hranite kod kuće ili na putovanju. Pakovanje sadrži 20 komada.

to.to UPIJAJUĆE BLAZINICE ZA DOJILJE su 100% prirodan proizvod, napravljene od prirodnih vlakana koja imaju veliku moć upijanja. Namijenjene su za zaštitu odjeće od kvašenja u periodu dojenja. Imaju meke i nježne rubove i anatomskog su oblika. Sadrže traku za fiksiranje. Omogućavaju udobnost i sigurnost.

to.to MAMA MREŽASTE GAĆICE namijenjene su za jednokratnu upotrebu. Koriste se za fiksiranje higijenskog uloška nakon porođaja i operacija. Izrađuju se u M i L veličini. Pakovanje sadrži 5 komada.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply