To.To upijajuće blazinice za dojilje

Sponzorisana objava

U prvim danima poslije porođaja neke majke imaju problem sa preobilnim lučenjem mlijeka, a drugima mlijeko i nekontrolisano curi iz dojki. Često se dešava da, dok majka doji dijete na jednoj dojci, na drugoj mlijeko samo curi. Spas u ovim situacijama su upijajuće blazinice za dojilje, tvrde u Tosami, koja ih proizvodi uz mnoge druge proizvode namijenjene majkama i bebama koji se već neko vrijeme mogu naći na crnogorskom tržištu.

To. To upijajuće blazinice za dojilje su 100% prirodan proizvod, napravljene od prirodnih vlakana koja imaju veliku moć upijanja. Namijenjene su za zaštitu odjeće od kvašenja u periodu dojenja, kao i za zaštitu nježnih bradavica od kontakta sa odjećom.

Imaju meke i nježne rubove i anatomskog su oblika. Sadrže traku za fiksiranje, pa se lako mogu fiksirati za grudnjak ili majcu. Dozvoljavaju nježnoj koži da diše i sprječavaju nastanak iritacija i upala, tvrde u Tosami.

“Omogućavaju udobnost i sigurnost. Odlični su za korišćenje u kućnim uslovima, ali i van kuće kada niste u prilici odmah da ih zamijenite”, poručuju iu Tosame.

Pakovanje sadrži 30 komada.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply