Naredne subote završni dan akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više

Završni događaj humanitarne akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više, koju udruženje Roditelji organizuje šestu godinu zaredom, biće održan u subotu, 26. avgusta u podgoričkom šoping molu Delta City.

Građani koji žele da se uključe u akciju u terminu od 10 do 21 sat mogu donirati školski pribor, udžbenke, školske torbe i opremu. Prikupljene donacije biće podijeljene djeci koja su uključena u program podrške u učenju koji Udruženje realizuje u Razvojnom centru, kao i djeci iz jednoroditeljskih i socijalno ugroženih porodica koje se nalaze na evidenciji udruženja Roditelji.

Štand za prikupljanje donacija će se nalaziti u centralnom atrijumu Delte, a za njim će dežurati članovi Udruženja i članovi Volonterskog kluba podgoričke Gimnazije. Članovi udruženja Roditelji i volonteri u toku cijelog dana selektovaće i pakovati donacije kako bi do kraja dana sve porodice, u odnosu na prioritete, dobile svoje pakete.

Građani koji žele da daju svoj doprinos, a nijesu u mogućnosti da na dan akcije dođu u Delta City, mogu svoje donacije donijeti ranije, u prostorije udruženja Roditelji, koje se nalaze u ulici “Bracana Bracanovića” 74/a, svakog radnog dana u terminu od 9 do 20 sati. Kontakt telefon je 020 221 000.

Građani koji žele da doprinesu akciji volonterskim angažmanom takođe se mogu prijaviti pozivom na navedeni broj telefona.

Udruženje Roditelji sedmi put organizuje ovu humanitarnu akciju, a tokom prethodnih šest akcija građani, kompanije i organizacije donirali su izuzetno veliku količinu korištene i očuvane garderobe, obuće i opreme i pribora za školu, ali i novih kompleta udžbenika i na taj način značajno pomogli porodicama kojima je ovakva vrsta pomoći najpotrebnija. Ovogodišnju akciju već su podržali Institut Konfučije, Radio difuzni centar, Monteput d.o.o, Montenomaks i Tagor.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply