Iva se oporavlja, prikupljen sav potreban novac za njeno liječenje

ivaa

Za liječenje dvanaestogodišnje djevojčice iz Herceg Novog, Ive Bjelić prikupljen je sav potreban iznos novca. Iva odlično reaguje na sve terapije, a pet skener je pokazao da je Ivin oporavak puno uznapredovao, kazala je Zorica Drakulić Vidaković, jedna od onih koji su pokrenuli broje humanitarne akcije za obezbjeđenje novca za liječenje Ive.

“Na početku Ivine i naše priče bijaše tek par očiju dječijih i ručica raširenih ka nama odraslima. Ni slutile nisu te oči male da će njihov sjaj da pokrene lavinu veliku i sjajnu kao sunce”, kazala ona, prenosi Radio Herceg Novi.

Tim volontera koji je okupila Zorica sačinajvale su i Biljana, Dragana, Nataša, Martina, Nada, Kristina, Renata, Žaklina…

“Nije postojao niti jedan naš sugrađanin i građanin Crne Gore, sportski klub, muzička grupa, akademski građanin, niti jedna škola, mali privrednik….. koji je ostao imun na Ivinu priču.  Od 10. juna do današnjeg dana uspjeli smo i došli do zadatog cilja”, dodala je Drakulić Vidaković.

Akcija Srcem za Ivu biće zaokružena u ponedeljak koncertom u Podgorici.

Žene Podgorice, na čelu sa humanitarnom radnicom Biserom Mustafić, organizuju  koncert Biser pjesma Podgorice, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju Ive.

U ponedjeljak, 7. novembra sa početkom u 20 sati, u sali KIC-a “Budo Tomović” nastupiće: Zoran Kalezić, Jadranka Barjaktarović, Zdravko Đuranović, Šukrija Žuti Serhatlić, Igor Đurović, Tanja Šeter, Esad Merulić, Sevdah kvartet, bend Prijatelji, Atlas bend, Dragan Račić, Dijana Hazirović, Hamza Haverić, Nezo Haverić, Dejan Škuletić, Mirsad Gruda i orkestar Dejana Ilića, a voditelj programa je Miomir Maraš.

Organizatori poručuju da je ovaj humanitarni koncert poklon Podgorici i poklon Podgorice maloj Ivi.

Ulaz je slobodan, a nakon koncerta biće održan koktel, tokom koga će posjetioci moći da ostave novčani prilog u donatorsku kutiju i na taj način daju doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za Ivino liječenje.

Izvor: Radio Herceg Novi

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply