Čak 128 mališana učestvovalo u Čudovišnoj žurci pod maskama

img_6418
U subotu veče, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, održan je tematski maskenbal za djecu pod nazivom Čudovišna žurka pod maskama. Čak 128 mališana učestvovalo je na maskenbalu i uživalo u veseloj atmosferi i tematski dekorisanom prostoru.

img_6839

Tročlani žiri, u čijem sastavu su bile Sanja Perić, tekstopisac, Radmila Gvojić, direktorica privatne predškolske ustanove Artić Pinokio i Maja Vučeljić, menadžerka radnje KidsLand, proglasio je 3 najbolje maske.

pobjednici

Nagradu za najstrašniju masku osvojio je Veljko Medenica za masku Proždrljiva tikva, nagradu za najoriginalniju masku osvojila je Hana Bogdanović za masku Doktorka Zombica, a nagradu za najčudovičanstveniju masku osvojila je Hana Durović koja se maskirala u Zombi damu.

solisti

U okviru zabavnog programa nastupili mališani iz podgoričke privatne predškolske ustanove Mali Princ i djeca solisti: Dijana Zabijako, Đorđije Aleksić, Iva Otašević, Jana Božović, Katarina Radulović, Maša Paović, Luka Bajović i Sara Alković, koji su izveli svoje hitove za koje je tekstove napisala Sanja Perić.

img_6432

Čudovišna žurka je privukla veliki broj posjetilaca koji nisu krili oduševljenje maskama, ali i ambijentom i atmosferom. Pobjednici su nagrađeni poklonima koje je obezbijedila kompanija Donator, a svi učesnici maskenbala dobili su Mini plazma poklone koje je obezbjedila kompanija Klikovac.

img_5503

Čudovišnu žurku pod maskama organizovao je šoping mol Delta City u saradnji sa agencijom Memento marketing i komunikacije.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Veoma tužno… Kakav sve otpad nećemo pokupiti od Amerikanaca. Najgore što i u osnovnoj školi, od prvog razreda djeca imaju u udžbenicima lekcije o tim budalaštinama… mnogo, mnogo loše…

  2. Otpad? Tuzno?
    Neka bezazlena manifestacija gdje se djeca zabavljaju.
    Ne, tuzno je sto su danasnja djeca razmazena, ona postaju roditelji, tuzno je sto se ne postuju profesori, tuzno je sto nam djeca vise na telefone i sto su sve gojaznija i gojaznija…Hocemo li i to da prisijemo Amerima?
    Nova Godina i deda mraz nisu isto u duhu ovih prostora pa eto organizujemo priredbe vec decenijama. Jadna nasa zaglupljena djeca, to je ono sto ce ih upropastiti…
    Ako dijete vaspitavate kako treba, ucite ih i svojim obicajima, da zna da cijeni i postuje svoje, a takodje da postuje i tudje, zasigurno ga nece jedna manifestacija napraviti paganinom, nevjernikom, glupanom i slicno jer je ova manifestacija prevashodno zabavnog karaktera…
    A i zasto dijete ne bi znalo da postoji i ovaj stari a sada komercijalizovani praznik, Noc Vjestica, koji se slavi u mnogim zemljama? Mozda nasa djeca budu u prilici da studiraju ili zive negdje vani, i mislim da sto se opsteg obrazovanja, lijepo je znati da i takav praznik postoji.

  3. Postujem Vase misljenje, i ne smeta mi da svaki roditelj, svakog dana, nosi bundevu na glavi i jaše metlu dokle god tako zabavlja svoje dijete. Smeta mi sto se to namece u nasem obrazovanju od pravog razreda i mojoj djeci, dok sam ih ja ucila da vjestice ne postoje… Po meni to nije uopste zabavno, niti bezazleno. Vjerujem da ce malisani koji su se slucajno zadesili na toj “divnoj zurci” danima imati jezive snove, od maski kojima vise odgrizene noge iz usta i sl. Vase je pravo da vodite svoju djecu i zabavljate ih kako mislite da treba i da je za njih najkvalitetnije. Ja cu radije svoju djecu 31.10. odvesti na liturgiju, na ovaj Sveti dan, umjesto da ih traumiram i opterecujem vjesticama,zombijima,drakulama i duhovima. Postovati treba svacije, ali postovati i primjenjivati nije uopste isto… Mogli bi sada danima polemisati o mnogobrojnim temama koje jos pomenuli, ali vjerujte za igrice, gojenje i sve ostalo krivi su samo roditelji, jer nemaju vremena ili zelje da se posvete svojoj djeci pa im guraju igrice u rukama, jedu brzu i suvu hranu itd jer im je tako lakse. Ja nemam taj problem, djecu vodim u prirodu, bave se sportom, zdravo se hrane i uz Boziju pomoc sve je bas kako treba biti. Svako dobro zelim 🙂

    • Postovana Suzana, naravno postujem i ja vase misljenje.
      Medjutim pojam horora, je jedna posebna kulturoloska oblast, koja je jos od davnina intrigirala covjeka.
      O.k, ucite dijete da ne postoje vjestice, ali da li ce ga to sprijeciti da se ne uplasi ako nekada na tv vidi a hoce, neki horor film sa tom tematikom.
      Ako vidi neku vjesticu kako igra, krevelji se i trckara na maskenbalu, to ce mu zasigurno biti nesto sto ce ga nasmijati a ne istraumirati.
      A i upoznace svoj potencijalni strah na neki zabavan nacin. A kada vidi maske, definitivno ce biti lakse objasniti djetetu da na filmu su maskirani glumci.
      I ponavljam, ni Deda Mraz ne postoji, ali ipak ucestvujemo u takvim manifestacijama. 🙂
      Kazem opet, ako se dijete vaspitava kako treba, Halloween nece osjetiti nikakve traume, niti ce ga to odvojiti od svojih korjena ili vjere.
      Svako dobro 🙂

Leave a Reply