Učenici “Savo Pejanović” će nositi uniforme tokom nastave

Foto: Vijesti

Foto: Vijesti

Učenici podgoričke Osnovne škole „Savo Pejanović” u centru grada, nosiće đačke uniforme tokom nastave.

Na majicama će sa prednje lijeve strane biti odštampan natpis JU OŠ “Savo Pejanović”, Podgorica.

Ministar prosvjete Predrag Bošković odlučio je da đačke uniforme za učenike „Savo Pejanović” izradi firma Pro file za 24.017 eura.

Bošković je rješenje o izboru najpovoljnije ponude za izradu đačkih uniformi donio na predlog službenika za javne nabavke.

Na tender, koji  je Ministarstvo prosvjete raspisalo 28.jula, je pored firme Pro file pristigla i ponuda Comexport, koja je odbijena kao neispravna.

Pro file će dostaviti po 562 polo pamučne majice kratkih i dugih rukava različitih veličina za žensku djecu i po 608  polo majica kratkih i dugih rukava  za mušku djecu.

U rješenju se navodi da je rok  izvršenja ugovora 20 dana od njegovog potpisivanja.

Izvor: Vijesti

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Kecelje za dame…bluze za mauskarce… to se moze koristit i ljeti i zimi …preko džempera i majce… kakvih 20 eura za majce…sprdate li se.
    .zamislite ako neko ima troje djece…mene je kecelja sluzila i po tri godine…i to naslijedjena …

  2. Naravno….da se uvede u svim školama. Mislim da bi se složili svi roditelji. ….jer muku mučimo sa decom svakog dana , šta će da obuku , da li je to u trendu i da li će to da odskače e od ostale dece. Deca se jedna drugoj podsmevaju ako nemaju sve naj naj….i to su veliki problemi. Ovako…uniforma i svi zadovoljni.

Leave a Reply