Posljednji paketić kolača Au Naturale na poklon

DSC_0530
Danas završavamo sa poklonima u vidu kolača, i poklanjamo posljednji, treći paketić radionice kolača Au Naturale kojim ćemo obradovati jednu porodicu pred novogodišnje praznike.

Radionica kolača Au Naturale poklanja paket različitih kolača ukupne težine 2 kilogram, kao i novogodišnje pakovanje Ginger keksića od 100 grama za djecu.

Poklon će dobiti osoba čija poruka
putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Asortiman Radionice kolača Au Naturale obuhvata oko 20 različitih vrsta kolača, uglavnom sitnih kao i tri vrste kolača u časi – Tiramisu, Krempita i Cheesecake. Proizvode je moguće kupiti u mnogobrojnim maloprodajnim objektima Roda, Aroma, HD “Laković” u Nikšić, Podgorici i Baru.

Prije par dana su proslavili svoj prvi rođendan sa, kako kažu, sjajnim rezultatima koji se odnedavno mjere prodajom više tona kolača na mjesečnom nivou.

“Naši rezultati potvrđuju da su potrošači prepoznali kvalitet i da su nam zbog toga vjerni, a to nam je i bio cilj”, navode u ovoj radionici koja proizvodi kolače po tradicionalnoj recepturi, bez aditiva, vještačkih zaslađivača i boja, što potvrđuju i kratki rokovi trajanja. Ovu odliku proizvoda smatraju jako važnom, a osim o ukusu  vode računa i o izgledu samog kolača, njegovom pakovanju…

Uslovi u kojima se proizvode kolači je u skladu sa savremenim standardima poput upotrebe inoxnih radnih površina, dubokih sudopera, lampi za dezinfekciju i sl.

CSC_0532

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply