Novogodišnji poklon za bebu

canpoli

Nova godina i praznici najviše obraduju malo veću djecu, ali i najmlađi uživaju u poklonima, zbog čega je posebno važno izabrati adekvatan i kvalitetan proizvod, a najčešće to bude igračka. Večeras ćemo vam u tome pomoći u saradnji sa Kidslandom i kompanijom Donator koji su spremili poklon za bebe – Canpol babies podlogu za igru.

Canpol babies podloga za igru je meka podloga za igru za bebe sa mnoštvom atraktivnih interaktivnih  elemenata, koji osim sto zabavljaju bebu, stimulišu razvoj čula i motorike.

Na ovoj podlozi beba može da leži na leđima i uživa u igri. Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete. U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi. Posjeduje 4 igračkice i jednu glodalicu koje će razonoditi dijete.

Canpoli proizvodi ekološki su zdravi, od vrhunskih materijala, interesantnog dizajna, veoma pažljivo odabranih boja i oblika, potpuno funkcionalni, bezbjedni i prilagođeni uzrastu vaših mališana.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

 

Comments

Leave a Reply