Prijavite djecu za HiPP maksenbal

PROMO
Kompanija HiPP, proizvođač dječije hrane, pozvala je roditelje i njihove mališane iz Crne Gore da u petak, 9. maja od 17 do 21 sat, zajedno promovišu organsku proizvodnju na HiPP događaju Maštovita bašta i tvoja mašta u tržnom centru Delta City u Podgorici.

Poseban poziv uputili su djeci do 6. godina da prisustvuju maksenbalu na temu: Koje si ti voće/povrće?, koji će biti održan od 18 do 19 sati.

Prijave za maskenbal se mogu slati na email adresu [email protected] ili se podaci o djetetu (ime i prezime, godina rođenja, i djetetova interesovanja i želje) mogu saopštiti putem telefona +382 69 31 88 53. Moguće je i prijaviti dijete na HiPP pultu, na dan događaja, na centralnom atrijumu tržnog centra Delta City, od 17 sati. Na pultu će svi učesnici dobijati i broj za učešće u maskenbalu, bez obzira kada su se prijavili.

Iz HiPP-a najavljuju nagrade za sve učesnike maksenbala, a tri najljepše maske koje bude izabrao žiri dobiće vaučere  od 100, 70 i 50 eura za kupovinu u Kids Land radnjama. Za drugare koji dođu na druženje Maštovita bašta i tvoja mašta  HiPP je pripremio još 20 vaučera od po 20 eura za kupovinu u Kids Land radnjama i puno HiPP poklončića.

U toku događaja Maštovita bašta i tvoja mašta,  biće organizovan i kviz Voće i povrće te pita, kreativne radionice, HiPP igre sa Žarkom Žabcem, dječija zumba studija Haydana’s lady fitness, savjetovanje sa doktorima ordinacije Milmedika, pinjata…

Posebni gosti događaja biće djeca iz nekoliko privatnih predškolskih ustanova iz Crne Gore.

MaskenbalOptmized

Iz kompanije HiPP je saopšteno da su roditelji koji izaberu HiPP dječiju hranu, djetetu dali najbolje što priroda pruža za zdravlje jer su HiPP proizvodi organski i najboljeg kvaliteta.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply