Na poklon knjiga Životinje, moji drugari

zivotinjePortal Roditelji.me i izdavačka kuća Nova knjiga iz Podgorice poklanjaju danas, na Svjetski dan knjige, za najmlađe knjigu  Životinje, moji drugari.

Ova prelijepo ilustrovana knjiga djecu vodi na putovanje od farme, preko šuma i visokih planina, polarnih predjela pa sve do toplih krajeva i upoznaje ih sa životinjama i njihovim staništima.

Knjigu ćemo pokloniti registrovanom posjetiocu/posjetiteljki portala koji čiji mail sa naslovom Životinje, moji drugari bude prvi stigao na našu email adresu [email protected].  Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Nova Knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, u toku kojih je objavilo više stotina naslova u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje i lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno i najsnabdjevenije knjižare u Crnoj Gori.

Svjetskim danom knjige i autorskih prava proglašen je 23. april na Generalnoj konferenciji UNESCO-a održanoj u Parizu 1995. kada ga je prihvatilo oko 80 nacija.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply