Mame u Kutku za dojenje u utorak od 19 sati

pavlovicđBuduće i sadašnje mame družiće se i u aprilu u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru i razgovarati o dojenju, trudnoći, porođaju.

Ovo neformalno druženje počeće u utorak, 8. aprila u 19 sati, a za mame i njihove bebe poklone će pripremiti kompanija Lamex, zastupnik brenda Originalna Pavlovićeva mast, koja je prijatelj Kutka za dojenju u aprilu. Originalna Pavlovićeva mast je nastala  iz potrebe za saniranjem, njegom i zaštitom kože kod djece, a do recepture je došao Dr Živorad Pavlović, pedijatar. Njegov sin Dr Vojislav Pavlović, takođe pedijatar, je zaštitio očevu recepturu i započeo proizvodnju Originalne Pavlovićeve masti, krajem 1997.godine.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se uključe u Družionicu za mame i prijave se za okupljanje u aprilu ali i za ostala, putem maila [email protected].

Kutak se nalazi u tržnom centru Mall of Montenegro, na I spratu, a u njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply