Na poklon knjiga za djecu Vile

vileIzdavačka kuća Nova knjiga i portal Roditelji poklanjaju danas knjigu Vile, kojom započinju nagrađivanje roditelja jednom mjesečno knjigama za djecu.

Ova zanimljiva knjiga namijenjena je svim mališanima koji vole da sanjare i koji obožavaju čarobne štapiće i zvjezdice. Upoznaćajte mališane sa vilama koje dijele poljupce, koje štite životinje, ali i sa vilama koje govore ružne riječi ili rade stvari koje su protiv pravila lijepog ponašanja.

Vile su jako poučne priče koje će vaše mališane naučiti lijepim manirima i pružiti im nezaboravno putovanje u svijet vila i vilenjaka.

Knjigu ćemo pokloniti registrovanom posjetiocu/posjetiteljki portala koji čiji mail sa naslovom Vile bude prvi stigao na našu email adresu [email protected].  Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Nova Knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, u toku kojih je objavilo više stotina naslova u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. Nova knjiga je i osnivač i organizator Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga. U sklopu Nove knjige posluje i lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno i najsnabdjevenije knjižare u Crnoj Gori.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply